Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της αργυροχρυσοχοΐας από το 1990, κατασκευάζοντας με συνέπεια κοσμήματα αρίστης ποιότητας. Τα τελευταία χρόνια στραφήκαμε στην κατασκευή εκκλησιαστικών ειδών, όπως επιστήθιοι σταυροί και εγκόλπια, αλυσίδες χειροποίητες, μανικετόκουμπα, σταυρουδάκια μίτρας και περιπάτου, συνδυάζοντας μέσω του σύγχρονου εργαστηρίου και της εμπειρίας του προσωπικού μας, την εκκλησιαστική παραδοσιακή τέχνη με τη σύγχρονη τεχνολογία.

Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι η κατασκευή ιδιαίτερων προϊόντων αρίστης ποιότητας και αισθητικής με απόλυτο σεβασμό στην εκκλησιαστική παράδοση.
Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες μας έχουμε καταφέρει την αναγνώριση των προϊόντων, τόσο στην χώρα μας, όσο και σε άλλες ομόθρησκες χώρες.

Σχεδιασμός – Μοντελισμός

Τα σχέδια είναι αποκλειστικά δικά μας εμπνευσμένα από τη βυζαντινή εκκλησιαστική τέχνη και παράδοση.

Συντήρηση – Επισκευές & Ειδικές Κατασκεύες

Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και επισκευές σημαντικών κοσμημάτων που έχετε, ώστε με τις γνώσεις μας και την τέχνη, να διατηρηθεί αναλλοίωτη η ποιότητά τους.
Επίσης, είμαστε διαθέσιμοι να ακούσουμε τις δικές σας σκέψεις για τα προϊόντα που θα θέλατε, ώστε να τα κατασκευάσουμε σε συνεργασία μαζί σας και να υλοποιηθούν.

Ποιότητα

Όλα τα προϊόντά μας συνοδεύονται από εγγύηση ποιότητας και παραδίδονται σε συσκευασία δώρου.
Μάθετε περισσότερα για το Εργαστήριο μας.